mandag den 16. december 2013

Jule hækling

For 1½ uge siden spurgte Lene på IG, om der var nogle der ville test-hækle opskriften på hendes bestik-julestrømpe. Da jeg havde en fridag og alligevel sad og syslede med garn og hæklenål, skyndte jeg mig at melde mig under test-hækle-fanerne.

Jeg fandt mine typiske julefarver frem. Næsten alt mit julepynt er i vinter-julefarver, så selvfølgelig skulle strømpen jo også være det. Opskriften er super nem at gå til og jeg skal helt sikkert have lavet flere, men når det nok ikke i år. Drømmer om at lave en hel stak i hvid, blå og guld, så de passer til mit mågestel, som altid kommer på bordet i julen... men det må være til næste år, de bliver klar.

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker også vinterfarverne! Sidste gang, vi holdt jul, valgte jeg at dække julebordet i netop de farver.

  Sokken er rigtig sød! Jeg overvejer stadig, om jeg skal hækle fem, da vi bliver fem juleaften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vinterfarverne er min ultimative favorit. De seneste år er jeg dog blevet mere og mere varm på de gyldne farver, men har ikke rigtig noget julepynt i de farver, da jeg ikke synes det passer så godt ind i vores hjem.
   Jeg synes helt klart du skal finde hæklenålen frem og stoppe med at overveje. De er så fine og nemme at hækle. Hvis vi skulle holde jul hjemme, så var jeg gået i gang selvom det indebærer at jeg skulle lave 14 stk.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Den er rigtig sød, og det er en superide til julebordet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også helt vild med idéen som helt sikkert skal bruges næste gang vi skal afholde jul eller julefrokost.
   MVH Rikke

   Slet