mandag den 23. december 2013

Drengestrik

I morgen er det endelig dagen, som mange har ventet på i spænding, heriblandt mine to børn og også mig selv (ikke så meget for selv at få gaver, men ligeså meget for at se, hvordan de gaver vi har købt modtages). 

En af de dage jeg længe har ventet på viste sig dog at være i allerede i går.

I september måned startede jeg op på en trøje til Pelle. Den er strikket efter modellen på Ret nem Raglan fra Lene Holme Samsøes bog Børnestrik på pinde 3½-4. Mønstret er inspireret fra en Mads Nørgaard trøje og ellers freestylet. I løbet af en uges tid fik jeg strikket bullen og manglede nu kun ærmerne, men så gik jeg i stå og den har siden lagt i strikkekurven og ventet på et mindre mirakel, for det der ærmestrikning er altså ikke lige min kop the.

Den anden dag tog jeg mig sammen og vandt kampen mod ærmerne og trøjen blev endelig færdig. Det er kun mit andet projekt med mønstret strik, så den har en del skønhedsfejl, men vigtigst af alt, så kan knægten lide den.

I får lige lidt action pictures af en stolt og fjollet dreng;
Den er godkendt mor :-)

Med endnu et projekt, der kan streges fra to-do listen, vil vi ønske alle en glædelig jul.

4 kommentarer:

 1. hvilket garn har du nørklet denne skønhed i?? Sådan en må jeg da have til mig selv!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også overvejet at lave en til mig selv, men tror jeg vil lave en i noget lækkert uld. Denne er strikket i acryl garn fra Kvickly. Capri hedder det. Ift. at det er acryl garn er det meget lækkert at strikke i og blødt. Sønnike synes at alt uld kradser, så dette var et fint alternativ til 15 kr./nøgle. Den er strikket på pind 4 og der er brugt ca. 6 nøgler. Kanten er Lammy neon garn, også acryl.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Den er super fed. Kan jeg ikke lokke dig til at sende mig opskriften??
  Jeg har ikke bogen, og der er 3 måneders ventetid på biblioteket.
  Mvh Rikke
  ra@allerupnet.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke.
   Kan anbefale dig at benytte dette mønster. Husk at tælle efter om antallet af masker i bullen passer med mønstret ellers varier mønstret med de få masker det kan handle om.
   MVH RIkke

   Slet