søndag den 21. juli 2013

Søndags sysler

Dagen i dag har jeg tilbragt på kontoret, hvor jeg er gået til og fra maskinerne imellem alle de huslige gøremål. Timerne foran maskinerne er endt op med en skøn kjole til mig :-)

 Jeg har taget udgangspunkt i dette mønster men med lidt ændringer. Jeg har syet den op i lilla babyfløjl med lilla prikker. Dertil har jeg tilført gul pippingbånd. Halsudskæringen og ærmerne har jeg ændret. Jeg løb tør for stof (som var en rest fra mine gemmere), da jeg skulle klippe delene, derfor var jeg længe i tænkeboks over ærmerne, men endte op med et vingeærme.

Jeg har tilført pipping ved lommekanten og ved syningen mellem over og underdel. Modellen er nem at sy og har mange fine detaljer med pyntestikninger ved indsnittene.

 Jeg har lagt kjolen op med kantbånd, så kanten forbliver fin og skarp. Jeg synes det giver lige lidt ekstra finish.

Og så lidt action pictures af min nye kjole;



Jeg er blevet rigtig tilfreds med resultatet, så dette er en, der helt klart vil komme ud af skabet ret ofte.

Hvad har du brugt din søndag på?

4 kommentarer:

 1. Wauuuu.... Der står næsten Jette på den. Den klær dig og er skøn. Du kan godt være stolt af resultatet.
  Mvh jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Er super glad for den.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hold da op den er fin, bare jeg lige kunne trylle sådan en frem, men det rækker mine evner bag symaskinen desværre ikke til.
  Har istedet brugt dagen på at lave et fint skildt til en æresport til svigerfars sølvbryllup på fredag.
  Vh. Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Er helt sikkert på, at du sagens kan sy noget lignende selv, så længe man har en god og udførlig vejledning, så tror jeg på, at alle kan lave sådan noget.
   Mine evner rækker så bare slet ikke til at lave skilte. Det er totalt sejt hvad alle andre laver end hvad jeg selv kan præstere på den front.
   MVH Rikke

   Slet