onsdag den 24. juli 2013

Dødningehovederne er færdig

På vores sommerferie til Sverige havde jeg pakket alle mine ufærdige strikkeprojekter. Det første projekt, der er blevet færdig er vesten med dødningehovederne. Den har været færdig i en uges tid, men først nu er den blevet vasket og jeg har fået taget fine billeder af den på min store dreng.

 Vesten er strikket i rester fra Pelles Robin Hood trøje. Jeg har taget udgangspunkt i dette mønster fra Familie Journalen.


Jeg har selv tegnet diagram ud fra inspiration fra pinterest.

 Jeg har måttet tilrette en lille smule i maskeantallet for at få det til at passe med mønstret, men ellers har jeg fulgt opskriften til punkt og prikke.

 Et eller andet sted har jeg læst noget om, at man kan sno trådene på bagsiden efter hver anden maske for at undgå at få en masse lange snore som man kan sidde fast i. Det har jeg gjort, da det er en trøje til en aktiv og lettere utålmodig dreng og det ville jo være ærgeligt hvis den ikke blev brugt fordi han hele tiden sad fast i trådene. Det tog lidt tid, men det har været det værd, for se lige en fin bagside. Rigtig børnevenlig.

Her kommer lige lidt billeder af vesten på modellen;
Godt jeg endelig blev færdig med den, for han vokser jo med lynets hast. Den passer forhåbentlig perfekt hele vinteren.

2 kommentarer:

 1. Den er bare skøn og jeg elsker virkelig dødningehovederne!!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er også selv vild med de dødningehoveder, faktisk så meget, at jeg overvejer hvordan jeg kan lave et eller andet til Ronja med dem.
   MVH Rikke

   Slet