tirsdag den 2. juli 2013

Oprydning og nyt projekt

Jer der følger mig på Instagram, har allerede set, at jeg en aften fandt garnkassen og begyndte at rydde op i de uendeligt store mængder bomuldsgarn, jeg har samlet sammen.

De blev sorteret i farver og lagt i orden tone for tone - der var over 50 forskellige farvenuancer. Den store mængde bomuldsgarn skal nu forvandles til et zigzag-tæppe i alle regnbuens farver.

Der er slået op og taget hul på projektet. Jeg har brugt en opslåningsmetode, hvor man slipper for den uendeligt lange rækker luftmaskerne, men derimod laver både luftmaskerække og første række stangmasker på en gang. Det tager lidt tid, men det bliver meget pænere og samlet set, tror jeg at det tager den samme tid, som hvis det skulle være gjort af 2 gange.

Jeg vil ønske alle en rigtig god sommer. Fra min side vil der være stille de næste par uger, hvor den står på sommerferie i Sverige med mand og børn, min mor og hendes mand samt min bror og hans datter. Det bliver skønt med ferie, afslapning og nye indtryk. Jeg forventer strikketid i bilen, så mon ikke jeg har et par færdige projekter at vise frem, når jeg kommer hjem?

Om bloggen er stille vil tiden vise. Måske Anne har et projekt elller to at vise frem.

6 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie i Sverige kh Gerda

  SvarSlet
 2. Kender godt det med de uendelige mængder bomuldsgarn... kunne være jeg skulle følge dit eksempel, mangler faktisk et sengetæppe.
  Hav nu en rigtig dejlig ferie.
  kh Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været i mine tanker længe. Nu er der taget hul på projektet, så må jeg jo håbe, at jeg får det færdigt engang.
   MVH Rikke

   Slet
 3. OH MY! Det er jo et skattekammer! Jeg får jo helt hjertebanken :-)

  RIgtig god fornøjelse med tæppet! Der kan vel blive til en 5-6 stykker :-D

  KH
  tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg fik mig mildest talt noget af et chok, da jeg gik i gang med at sortere, for der var pænt meget mere garn end jeg havde forventet. I første omgang bliver det dog kun til et tæppe, resten af garnet skal bruges på gaver i form af legemad, puder og diverse dyr og figurer.
   MVH Rikke

   Slet