lørdag den 5. januar 2013

Strik 2012

Ja, ja... Rom blev ikke bygget på en dag og min status over 2012 har været længe på vej... altså i tankerne, men nu bliver den virkeliggjort.
 
Året 2012, var det år, hvor jeg satte mig for at lære at strikke. Jeg lærte som barn at strikke ret, men har ikke har strikkepinde i hånden de sidste 20 år, derfor føltes det helt nyt for mig, at strikke igen. Jeg har i årets løb lært rigtig meget om strik og har også fået mange projekter på og af pindende igen. Ikke mindst takket være Lotte, som har antaget mig som test-strikker.
 
Min status bliver ikke kronologisk, men derimod delt op i kategorier. Første kategori er, ting jeg har strikket til mig selv.
 
Det første jeg fik lavet dette rør/sjælevarmer. Den er siden blevet strikket om, da den var for kort og efterfølgende blevet udlovet i en give away her på bloggen, da jeg ikke fik brugt den.
 
 
Lækker lækker Underværk i Kabuto
 
Jeg strikkede denne trøje til mig selv, med udgangspunkt i en af Lottes opskrifter. Lotte lånte den og havde den med til fotograf, som inspiration til hendes kunder.
 
En ny vinterjakke krævede nyt tilbehør, så ud fra fri fantasi strikkede jeg dette halsrør i Lama uld ½.
 
Årets sidste strik til mig selv blev denne lækre poncho med snoning, strikket i det lækre garn Roving fra Mohair by Canard.
 
Der blev også strikket til børnene og lidt til gaver
 
Jasen-vest til Ronja
 
Robin Hood trøje til en lækker dreng. Det blev årets eneste strikkeprojekt til sønnike, så i 2013 må jeg hellere lave noget mere til ham.
 
Lady Marion kjole til Ronja (dog med lidt assistance fra svigermor til ærmerne)
 
Regnbuekjole til Ronja, strikket i Kauni.
En kort og anderledes version af Lottes vokseværk, strikket til Anne.
 
Halsrør i Flower Bed strikket til Anne.
 
Jeg strikkede et par pulsvarmere på bestilling til Anne. Farverne skulle matche det ovenstående rør, som jeg strikkede til hende. De blev rigtig fine, men monteringen blev hun selv sat til, da jeg ikke lige kunne overskue det oven i alle de andre projekter jeg havde op til jul.
 
Jeg lynstrikkede denne in and out poncho i Kabuto som julegave til en kær veninde.
 
Jeg test strikker for Lotte kjær... og i årets løb er det blevet til en hel del lækre sager, der har været på pindene.
 
 
Sjal/tørklæde i Flower Bed
 
 
 
 
 
 
 
Lottes version af mit tænk selv projekt.
 
Matchende pulsvarmere til røret.
 
 
Undskyld det meget billedtunge indlæg, men jeg synes det hele skulle med, men er du hurtigt rullet her ned til bunden tager vi lige en kort opsummering i tal af årets projekter;
2 trøjer, 2 rør, 1 poncho, 1 cardigan til mig selv
1 trøje til Pelle
2 kjoler og 1 vest til Ronja
1 trøje, 1 halsrør, 1 sæt pulsvarmere til Anne
1 poncho til en anden veninde
12 projekter færdiggjort for Lotte
Samlet blev det til i alt 25 færdige strikkeprojekter i 2012.
Det er alligevel meget godt gået af en nybegynder, som lærte at styre pindene i 2012.
 
Strikkeåret 2013 er godt begyndt med 1 færdigt projekt og 2 igangværende. Glæder mig til at se hvad året byder ind med af strikkeudfordringer.
 

2 kommentarer:

 1. Det er simpelthen bare helt vildt sejt...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... Jeg må indrømme, at jeg har lavet ting jeg aldrig i min vildeste fantasi havde forestillet mig, at jeg ville kunne finde ud. 2012 har virkelig åbnet mine øjne for, hvad jeg kan gøre med et par strikkepinde i hænderne.
   Mvh Rikke

   Slet