onsdag den 2. januar 2013

Min debut

... eller næsten min debut som strikdesigner. Mit allerførste forsøg på selv at "designe" strik var dette rør. Dette betragter jeg nu mere som min debut, da det er mit første forsøg på at designe en trøje. Jeg har gået med ideen et stykke tid og fik mig taget sammen til at arbejde på projektet lige før jul. Det har været en spændende proces og her er resultatet;
 
 
 Trøjen er strikket i Let lopi naturuld i 2 blå nuancer. Den ene farve udelukkende i hulmønster den anden primært i glatstrik. Elementerne af hulstrik er alle strikket som trekanter.
 
 Halsudskæringen er afsluttet med 3 rækker retriller.
 
 Ærmerne har hulmønster. Det ene i grundfarven
 
 Det andet i den anden farve, for at skabe balance.
 
 I den ene sider er trøjen primært turkis glatstrik.
 
Den anden side domineres af mørkeblå hulstrik.
 
Trøjen er blevet fuldstændig som jeg havde forestillet mig. Jeg tillader mig at være selvfed og være stolt af mig selv og mit resultat. Nu skal jeg bare lige have renskrevet opskriften, så jeg kan lave en mere en anden gang.

7 kommentarer:

 1. Sikken debut! Du kan sagtens være stolt af dig selv! Hvor er det en flot trøje, og den klæder dig super godt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-)
   Er som sagt også meget tilfreds med resultatet.. overvvejer at forsøge mig med endnu en, bare i noget andet garn og måske bare i en enkelt farve.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Du kan være både selvfed og stolt og så det endda uden at være en blærerøv - det er en rigtigt flot trøje, du har kreeret! Og selvom den var helt ensfarvet, ville der stadig være meget liv i den! :D
  Godt gået! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak... sidder nærmest her og rødmer over rosen, men hvor er det dejligt når andre også kan lide det, man har lagt masser af arbejde i.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Fin début :o) tillykke med trøjen, der er meget vellykket. Flot med mønsteret ..
  og godt nytår her fra
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er selv meget tilfreds med mønstret som er blevet super flot på en stor flade, hvilket jeg var meget nervøs for, da jeg tidligere max har strikket 12 pinde af mønstret før det er blevet brudt af glatstrik.
   MVH Rikke

   Slet