tirsdag den 22. september 2015

Refhasion af jeans

Det har projekt er nok en af de sjoveste projekter jeg nogensinde har lavet. Det er lavet i samarbejde med en af de unge fra mit arbejde. Han kom til mig en dag og spurgte om man ikke selv kan lave en guitartaske og om jeg ville hjælpe ham. 

Efter en grundig snak frem og tilbage gik vi igang med projektet. Først tog vi guitaren og lagde det på noget mønsterpapir og tegnede rundt om den, og målte os frem til en højde på taskens kant. Derefter gik vi i stofkasserne for at finde foer stof og klippe det til. 

Næste led i projektet blev at han skulle skaffe to par gamle jeans som vi kunne klippe i stykker og sætte sammen til hans nye guitartaske. Vi var gået igang lige op til sommerferien og efter vi havde brugt en del timer på det, så endte jeg med at tage de sidste dele med hjem og sy det sammen i sommerferien.

Resultatet blev den fedeste guitartaske, som har høstet stor ros blandt de andre unge.

Bukseliningen er klippet af og genanvendt til stropper, så han kan cykle med tasken på ryggen. Linningen er klippet over og syet på så det er muligt at lave ekstra knaphuller, så stroppernes længde kan justeres. 

Tasken er foeret med grønt boligstof og imellem de to lag stof er der et tykt lag pladevat.

4 kommentarer: