tirsdag den 12. august 2014

Af de helt små rester

Jeg har en lille pose, hvor jeg samler de helt små garnrester. De rester der er så store, at man godt kan bruge dem til et eller andet, men samtidig er så små, at de alligevel er svære at få brugt. 

En aften fandt jeg resterne frem og dykkede tilfældigt ned i bunken og begyndte at hækle.

Det blev til et betræk til et glas med bevidst synlige overgange mellem farverne og tilfældige antal masker med farverne. De blev bestemt af længden på en pågældende rest.

Jeg er meget struktureret og kan godt lide rene linier, så dette projekt skubber lidt til mine grænser, men efter at have kigget lidt på den bliver jeg mere og mere glad for den.

Indtil videre får den lov til at leve videre og bruges pt. som hæklenåle og dimseholder på min lille vinduesbakke ved kreahjørnet i sofaen.

4 kommentarer:

 1. Tak for indlægget! Jeg samler inspiration til garnreste-anvendelse, og din idé er da hermed lagt i skuffen. ^_^

  - Line /alleelskeragnes

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Det er altid skønt at kunne inspirere... det er jo derfor mange af os blogger... at inspirere og ikke mindst at blive inspireret.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Den er da super fin og en dejlig måde at få brugt de mindre rester på :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altid rart at få brugt sit garn helt op... og dette er en simpel måde, som også skubber lidt til min ordenssans... jeg er mest til lige linier og lige brede omgange.
   MVH Rikke

   Slet