fredag den 13. juni 2014

Tråd og garn Juni #1

Mine pennevenne pakker for juni er blevet sendt afsted og modtaget. 

Endnu engang har jeg kastet mig ud i at hækle, brodere og sy en lille ting. Denne gang valgte jeg at lave et personligt nåleetui, som modtagerne kan bruge, når man lige skal have en nål med, når de kreative projekter er med på tur.

Etuiet er lukket med en knap og indeni er der fint pink filt som er syet på med maskine. I begge etuier er der kommet små nåle med hæklede blomster.


Signe (@nustopperhesten) fik et lilla etui med et Art deco S i skrappe farver og skarpe linier.

Bettina (@brombaerstrik) fik et etui med lyserøde/lilla nuancer pyntet med et sommerfugle B.

Begge modtagere blev glade for deres etuier... tænker jeg skal have et selv, når jeg har fået ordnet nogle af alle de andre projekter jeg er igang med. Nu arbejder jeg på at finde det rigtige projekt til juli måneds pennevenner.

4 kommentarer:

 1. De er rigtig fine og brugbare. Jeg kan godt lide det romantiske udtryk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er egentlig ikke gået specifikt efter et romantisk udtryk, men kan godt se, at det er der jeg er endt. Mit udgangspunkt har været at finde et passende korsstings alfabet, der passer i udtryk til modtageren og så har jeg forsøgt at tilpasse resten i farver som modtageren kan lide.
   MVH Rikke

   Slet
 2. De er simpelthen så fine! Jeg er vild med alle de detaljer. Fantastiske gaver. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke store ting, men alligevel noget der bliver lagt mange overvejelser og ikke mindst tid i, da jeg er meget detaljeorienteret og det er vigtigt for mig, at det er et pænt stykke håndarbejde jeg sender afsted.
   MVH Rikke

   Slet