onsdag den 10. april 2013

Og så til det grønne...

Jeg test hækler som sagt både en frugtkurv og en grønsagskasse for Heidi. Frugtkurven viste jeg Jer den anden dag og nu er jeg så blevet færdig med grønsagskassen.

Kittet indeholder materialer til de fineste grønsager. Blandt mine farvoritter er salaten, porren og agurken. Endnu engang er glæden hos børnene tydelig og de bruger mange timer med at lege med alle grønsagerne i legekøkkenet, mens vi laver aftensmad. 

Endnu et flot stykke arbejde fra Heidi. Let forståelige opskrifter og fine billeder, som også viser detaljerne, der er brugbare bl.a. ift. montering. Og så er det et stort plus i min bog, at man ikke skal være bange for om der er materialer nok, men at man faktisk kan lave ekstra af flere af tingene, hvis man har lyst.

6 kommentarer:

 1. Ingen tvivl om at det er font, og hvor er det vildt at du har hæklet det så hurtigt;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Er vist takket være Heidi kommet hel ind i en hækle stime. Og ungernes glade udtryk, når jeg har lavet et nyt stykke færdig er jo også ekstra motivation.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor ser det bare super godt ud.

  Heidi's ting er så gennemførte <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun laver bare de flotteste ting og jeg er ofte blevet dybt inspireret af at følge hendes blog, men nogle gange er der langt fra inspiration til handling, når man nu har gang i tusindvis af projekter. Jeg føler mig meget priviligeret over at have fået lov til at teste hendes lækre sager.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Det var meget, meget sødet skrevet:-)

  SvarSlet