søndag den 7. april 2013

Lækkert og sundt

Da Heidi for noget tid siden efterspurgte folk, der ville test-hækle nogle hækle-kits hun arbejdede på, var jeg  blot en af mange, der meldte mig under fanerne... og jeg var så heldig at komme igennem nåleøjet og få æren af at være testperson af Heidis kits.

 Den anden dag modtog jeg disse 2 kits med posten.  En frugt kurv og en grønsags kasse skal min hæklenål og mine hænder forsøge at trylle frem.

 Masser af lækkert garn i friske farver og fint opspundne nøgler og en pose med fyld til alle de sunde frugter og grøntsager.

 Opskrifterne er dejligt overskuelige og tilføjet enkle og flotte billeder af alle frugterne og grøntsagerne og med en enkel og gennemgående grafisk opsætning, hvilket jeg synes er en fryd for øjet.

Hæklenålen har glødet og der er kommet fine frugter ud af det, som ungerne allerede har leget mange timer med. Alle opskrifterne er nemme at gå til og der et minimum af montering (I like) uden at der er gået på kompromis med detaljerne.

Her fra skal lyde en anbefaling om at få fingrene i en af Heidis kits, når de bliver tilgængelige. I mellemtiden vil jeg fortsætte hækleriet med grøntsagerne.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeg hækler og hækler og håber snart at kunne give dig feedback på grønsagskassen :-)
   MVH Rikke

   Slet
 2. Svar
  1. Er super tilfreds med det og især den glæde børnene viser over deres nye legemad.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Ej hvor der det godt ud, jeg skal helt sikkert ave fat i sådan et par kit. Man må sige at Heidi har valgt nogle godt test hæklere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for rosen. Og herfra lyder de varmeste anbefalinger til at købe Heidis kits. Det er lækker kvalitet og gennemførte opskrifter.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Det ser rigtig godt ud.kh Gerda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man bliver jo nærmest lækker sulten efter en omgang frisk frugtsalat ;-)
   MVH Rikke

   Slet