torsdag den 1. november 2012

Lækker Lady Marion

Så er jeg blevet færdig med endnu et strikkeprojekt. Denne gang blev det Ronjas Lady Marion Tunika, som kom af pindene. Den er bare blevet rigtig rigtig fin og efterhånden er jeg ved at være helt gode venner med de små pinde (3 mm)
 
 For at undgå en masse ender der skal hæftes har jeg endnu engang lavet farveskift ved at spytsplejse garnet. Det er simpelthen bare så smart.
 
 Jeg har lavet tunikaen i str 2 og fulgt opskriften 99% dvs. for at få den så lang, at Ronja kan bruge den som kjole har jeg lavet 10 omgange ekstra i det ensfarvede stykkke.
 
 Jeg har valgt 3 lilla knapper, som er syet i med det grønt garn.
 
Krydserne i siden har jeg endnu engang valgt at lave i alle farverne og sat dem efter hinanden i tone skift. Synes det er en meget fin detaljge istedet for kun en farve til krydserne.
Et stort stykke arbejde, men meget nem at gå til og super forståelig og gennemarbejdet opskrift. Den var noget hurtigere at lave end Robin Hood trøjen, men det er vist rent tankespind fordi jeg nu er blevet mere dus med de tynde pinde og fordi opskrifterne minder om hinanden, så meget af det kunne nærmest køre på rutinen.

5 kommentarer:

 1. Den er så fin, din Robin Hood ligeså, inspirationen tumler i hovedet

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. De er vildt lækre både at strikke og i kvaliteten. Her tumler de små grå også med flere udgaver med alle mine rester men hvornår det bliver til noget må tiden vise.
   Mvh Rikke

   Slet
 2. Den er dælme flot - godt gået :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Den har været alle timerne i det gode sofahjørne værd :-)
   MVH Rikke

   Slet
 3. Hvor er den lækker - og slet ikke som alle andre striktrøjer. Kh Maria

  SvarSlet