onsdag den 10. juni 2015

Restestrik #7

Okay det måske ikke helt sæson for huer, men derfor er de nu stadig gode at lave af garnrester. Dette gratis mønster har jeg pinned på Pinterest for langt tid siden, men endnu havde jeg ikke fået det afprøvet, men da jeg fandt den fine mint grønne tweed rest i garnskuffen, så vidste jeg med det samme, at det måtte blive til sådan en hue.

Igen modificerede jeg opskriften en smule og startede med huens top i stedet for bunden, da jeg ønskede huens top skulle være i tweed og jeg var ikke helt sikkert på hvor langt det ville række. 

Min beslutning om at starte omvendt, viste sig at være en god ide, for da jeg var ved at løbe tør for tweed garnet, kunne jeg godt se, at huen ville blive alt for kort, hvis jeg kun strikkede den lilla kant på (det var en meget lille rest). Efter et hurtigt kig i garnskuffen fandt jeg et nøgle rosa garn, som passede i tykkelse med de øvrige garner jeg havde fundet til huen.

De sidste meter og trådenderne blev viklet til en pompom til toppen.

Endnu engang blev det Ronja, som blev modtageren af mit restestrik. Huen passer hende perfekt og selvom det ikke rigtig er sæson, så er den taget i brug i børnehaven.

4 kommentarer: