lørdag den 14. februar 2015

En prinsesse drøm

Ligesom mange andre små piger, så har Ronja fuldstændig forelsket sig i filmen Frost og Elsa og Anne. Derfor var der ikke de store tvivl at spore i hendes stemme, da jeg spurgte hende, hvad hun skulle være til fastelavn. Svaret kom promte; Elsa!

Jeg har freestylet mig til en fin Elsa kjole. Jeg har taget udgangspunkt i et trøje mønster fra Minikrea til overdelen. Underdelen er fra stof og stils prinsessekjole mønster. Kappen er klippet i frihånd.

Selve kjolen er syet i noget lyseblåt pallietstof og en smule hvis velour. Kappen er syet af noget blonde/gardinstof fra Ikea, som koster 19 kr/m. Så i sammenligning med de kjoler man kan købe til 250-300 kr, så har denne kun kostet mig ca. 70 kr og lidt hyggeligt samvær med min symaskine.

Kappen er syet fast på ryggen mellem velour og palliet delen. Ronja startede med at skælde mig ud, da hun fik kjolen på første gang, fordi kappen ikke var så lang, som Elsas i filmen. Jeg er heldigvis blevet tilgivet siden ;-)

Ronja elsker kjolen og har allerede leget mange timer i den, men hun har endnu ikke haft den på i børnehave, da jeg synes, at hun skulle vente til de skulle holde fastelavn, så hun glæder sig helt vildt til at komme i børnehave med prinsessekjole på, på mandag.

4 kommentarer:

 1. Hvor er den flot! Her har vi kigget på en fra Ebay - eller faktisk den fra HM - 180 kr og den KAN VASKES på 40 grader - stort win her i hus!
  Lillepigen har *fremdeles* ikke heeeeelt bestemt sig for hvad hun skal være, men vi har Sabeltann, heks, pirat, Snehvide, Mariehøne og sommerfugl her hjemme, så tror det ender med sommerfuglen. Alle grunde for at få lov til at gå med glimmersko er bare woot;o

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og ja det er super vigtigt at det kan tåle leg og at blive vasket, så de kan få glæde af deres kostumer i lang tid.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot - enhver Elsa værdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Blev også selv ret godt tilfreds med den, men vigtigst af alt er nu, at Ronja elsker sin kjole og helst ikke vil gå i andet ;-)
   MVH Rikke

   Slet