søndag den 4. januar 2015

Hæklet 2014

I løbet af året 2014 viklede hæklenålen mange meter garn til små løkker og tryllede den ene fantastiske figur efter den anden frem. Det blev til diverse testhæklede dyr, skønne og sjove gaver til venner og familie samt lidt skønne sager til os selv bl.a. de famøse Sangfugle og aber. 2014 var også året, hvor jeg lærte at hakke, hvilket jeg skal have kigget nærmere på i 2015. 

Herunder kommer der samlet billeder af alle årets projekter. Jeg vil denne gang lade billederne tale for sig selv. Ønsker du at se nærmere på nogle af projekterne så søg på etiketten Hæklerier.
9 kommentarer:

 1. Du godset.... I har jo produceret en hel Zoologisk Have..... Med helt nye dyrearter... Alle super søde og charmerende.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det endte godt nok med at blive en større farm jeg fik hæklet. De er alle testhæklet til Maja Hansens bog Nye hæklede dyr.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Sikke fine hæklede ting :-)

  SvarSlet
 3. Nøj hvor har du været produktiv :) Det er sjovt med sådan et indlæg. Selv om jeg følger bloggen, er der alligevel nogle af tingene jeg har misset, fedt at jeg så fik dem set nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt vildt, hvor mange projekter, der har været forbi vores hæklenåle. Sådan en opsamling er lidt sjov, for vi glemmer næsten selv, hvad man har lavet i årets løb.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Godt nytår!

  utroligt så mange fine ting I har hæklet :-) Det kræver fingersnilde og god fantasi også :-)
  Jeg har en håndarbejds giveaway på bloggen hvis I har lyst til at deltage, det kunne være hyggeligt.

  2015 hilsner fra Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vildt så meget det egentlig er blevet til, især når det ikke er hver dag, at hæklenålen er fremme og vi samtidig laver andre former af projekter.
   MVH Rikke

   Slet
 5. Ville meget gerne at jeg kunne skrive opskriften ud på den store abe. Har hæklet mange af de små aber , som jeg har brugt til værtindegaver. De er bare så smukke.

  SvarSlet