torsdag den 15. januar 2015

12 months of crochet #1

Jeg har meldt mig til 12 months of crochet, som Lise har udfordret til både på hendes blog samt på instagram. Hvis det er små projekter, så er det vist mere end muligt at dele et projekt pr måned hele 2015, men jeg har valgt, at jeg også vil kaste mig over nogle store projekter, som ellers kun ville blive til drømme. Tiden må vise, hvad jeg finder på og hvor meget jeg får lavet af både store og små projekter.

Januars projekt er kommet af nålen. Det er blevet til en barselsgave, som jeg glæder mig til at aflevere til en ny lille pige, som gerne skulle komme til verden til foråret.

Jeg har freestylet lidt og mikset lidt forskellige ideer jeg har fundet på pinterest. Først hæklede jeg en kugle, hvorpå jeg hæklede suttekluden er hæklet på baggrund af dette mønster. Jeg sluttede kanten af med en lyserød muslingekant. Desuden blev der lavet arme, som er hæklet omkring en stor perle i hånden og ellers er uden fyld. Der er hæklet hår, som er en lille kugle ovenpå en stor halvkugle, der er lavet i samme størrelse som hovedet. Til sidst blev der lavet en sløjfe efter denne diy.

Jeg er selv ret vild med min Lille My sutteklud... det er lige før det bliver svært at skille mig af med den.

Babyer er ofte lig med sutter, så jeg har lavet en fin lille suttekæde med en rose, der dækker seleclipsen og selve kæden er en række af blade.

Inspiration til suttekæden har jeg fået fra dygtige Anne-sofie @fingernemblog som jeg følger på instagram. Jeg har freestylet mig til denne suttekæde, hvilket resulterede i mange gange baglæns hækling. Anne-Sofie har lavet en opskrift, som man kan købe af hende. Se her.

Barselsgaven ligger nu og venter på, at babyen vil komme ud i lyset. I mellemtiden skal jeg have lavet en gave til den kommende storesøster. Hmm.. ved ikke helt hvad det skal være endnu, men mon ikke jeg finder på et eller andet?

5 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er det bare fint:)
  Hilsen Karen

  SvarSlet
 2. Hvor er det skønne ting du har lavet 🙌👍👏😆

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle skønne barselsgaver. Så fin farvekombination og udtryk.

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå du er vild med My, den er da vildt fed :)

  SvarSlet