fredag den 28. november 2014

Værtindegave

Endnu en abe har forladt hæklenålen. Denne gang blev den foræret væk som værtindegave til en god veninde, som havde inviteret os til en hyggelig aften med spisning.

Hun blev heldigvis super glad for aben.

5 kommentarer:

 1. De er vildt søde de aber, men opskriften er vel som fuglen ikke til at skaffe?
  /Jeanet

  SvarSlet
 2. Tak. Du har helt ret ang opskriften, men du kan forsøge dig med at freestyle lidt. Er freestyling alt for svært, så tænk på kroppen som en brun pære og benene som kyllingelår. Hovedet af to dele... den ene en rund flade og den anden en halv kugle. Armene er blot et par hule stænger. Du kan med fordel tage udgangspunkt i gratis opskrifter på hæklet legemad ;)
  Mvh Rikke

  SvarSlet
 3. Du sprøjter da også bare de aber ud! Jeg ville ønske, at jeg ejede større tålmodighed til at hækle figurer. De er nemlig bare så fine og skønne. Men jeg har virkelig svært ved at nyde processen... Men dine er altså bare virkelig flotte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at hækle figurer. Jeg kan godt lide de uendelige måde at formgive på, når man hækler og så kan jeg godt lide, at det er forholdsvist hurtige projekter. Opskriften på aberne lægges dog snart til side for en stund, for selvom jeg nyder at hækle figurer, så bliver det også lidt kedeligt at hækle det samme mange gange.
   MVH Rikke

   Slet