mandag den 31. marts 2014

Rundt omkring regnbue

I sidste uge stod den på en tiltrængt ferie for manden og jeg sammen med børnene. Turen gik til Lalandia Billund, hvor der blev pjasket i Aquadome og leget i Monky Tonky land. En helt igennem fantastisk tur, bare os.

Om aftenen når ungerne var gået omkuld brugte jeg tiden på sofaen med et glas rødvin og hæklenålen. Jeg havde medbragt en lille pose med små garnrester, som jeg ville forsøge at forvandle til et eller andet.

Jeg fik lavet den fineste babyrangle Rundt Omkring i regnbuens farver.  Opskriften er fra bogen Lutter Løkker.

I stedet for at hækle kuglerne hver for sig og montere en pokkers kugler forsøgte jeg mig med at hækle dem sammen og fik dermed kun 3 dele som skulle monteres, samt mindre risiko for at delene falder fra hinanden grundet dårlig montering.

Jeg har besluttet mig for at lave lidt baby legetøj af mine små garnrester... bare fordi det er små hyggelige projekter og så fordi det er rart at have lidt på lager til barselsgaver.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn - Jeg tror jeg må have den bog indkøbt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Bogen kan helt klart anbefales. Den er meget inspirerende.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor er den skøn, jeg tror da også jeg skal igang med sådan et projekt, brug garnrester, jeg har ihvertfald rigeligt af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er selv blevet helt vild med den og så er det bare en fantastisk følelse, når man kun bruger hvad man har og at selv de mindste rester kan blive til noget fint og funktionelt.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Hvor er den fin:-) jeg er også i gang med barselsgaver, og den her kommer straks på listen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Synes der er spå mange fantastiske opskriifter i den bog, så selvom jeg ikke kender så mange babyer der er på vej, så er det jo altid rart at være forberedt... og jeg er bare nødt til at prøve at lave noget af de fine ting fra bogen.
   MVH Rikke

   Slet
 4. Hvor er den bare fin...perfekt til en lille gave og dejligt at få brugt sine rester :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt at få brugt noget af alle garnresterne og ikke mindst noget af alt det "lageret" byder på. Jeg har en aftale med mig selv om primært at bruge af mit lager.
   MVH Rikke

   Slet