tirsdag den 27. august 2013

Hverdag igen

Efter 14 dages sygemelding pga. en knæoperation, er det endelig blevet hverdag igen og jeg kan igen komme på arbejde og lave alle de ting jeg elsker (arbejde, blive udfordret, karate, være kreativ, være en glad og tilfreds mor). Jeg duer bare ikke til at gå hjemme og slet ikke at være sofasiddende af tvang.

Inden min sygemelding sluttede fik jeg lavet lidt små hæklerier, så jeg var klar igen. Det blev blandt andet til en lille "pung" til bind, så de ikke ligger og rodder i bunden af tasken.

Da jeg er en kjole pige, er jeg ofte nødt til at have mine nøgler hængende om halsen. Det eneste problem er dog at hver gang man tager et skridt,så klirrer man være end en fængselsbetjent, så nøglerne har fået små hæklede betræk. Nu kan jeg gå rundt uden at klirre hele tiden.

4 kommentarer:

 1. Nej hvor er det smart med dit nøglebundt. SÅ er det også nemt at kende forskel på nøglerne. Mange tak for inspirationen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en ide, jeg længe har ønsket at afprøve, og nu fik jeg endelig taget mig sammen til det. De fylder lidt mere end de plejer, men det fungerer meget godt.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Fikst nøglebundt du har fået dig! :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Og her efter et par dage tilbage på job, kan jeg konstatere, at det fungerer efter hensigten :-)
   MVH Rikke

   Slet