søndag den 4. august 2013

Dukke Maya

Med posten den anden dag kom endnu et lille dukkekit fra Heidi.

 Jeg har modtaget et kit tidligere for at testhækle det. Det kom der denne lille fine dukke ud af. Hun har lige siden hun blev færdig ventet tålmodigt på at få hår på hovedet.

Hun må vente lidt endnu, da jeg synes det var mere spændende at gå igang med endnu en. Heidi har nemlig lavet lidt ændringer i opskriften, så det skulle jo lige afprøves.

Og her er resultatet. Endnu en skøn hæklet dukke, denne gang med bare tæer og skønt rødbrunt hår.

Håret er rødbrundt boucle syet på og samlet i toppen. Påsyet en hestehale, der er delt i to fletninger, som er samlet på midten i nakken med en sløjfe.

Ronja har ventet i spænding på, at jeg blev færdig med hende, så er spændt på hendes reaktion i morgen, når hun vågner. Er dog sikker på at hun nok skal godkende den. Den er nemlig allerede blevet krammet og kysset flere gange.

3 kommentarer:

 1. Hvor er hun blevet sød og fin. På en eller anden måde, så havde jeg bare på fornemmelsen, at det var den frisure, du/I ville vælge:-) Hun fortjener bestemt en masse kram imorgen af Ronja. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må åbenbart være som en åben bog ;-) Denne frisure var en af dem jeg gerne ville afprøve men jeg tænkte at jeg lod Ronja pege på billedet med dukkerne og selv vælge, så det var heldigt at hun har samme smag som sin mor :-D
   Mvh Rikke

   Slet