tirsdag den 26. juni 2012

Nyt STORT projekt

Jeg er lige gået igang med et nyt stort strikke projekt til mig selv. Endnu engang er det, det skønne Kabuto garn som glider hen over pindene.

Det er denne skønne model fra Lotte Kjærs bog Strikværk, som jeg forsøger mig med.
Jeg synes den er helt vild fantastisk.

Jeg er vild Lottes farverige udgave, men har alligevel besluttet mig for at lave en mere afdæmpet en. Jeg er begyndt på en udgave i en mørk armygrøn (farven er ikke helt rigtig gengivet på billedet), som jeg tror bliver vildt flot.

Helt ensfarvet bliver den dog ikke. Jeg skal have tilført nogle af alle disse lækre farver, men har endnu ikke helt bestemt mig for hvor meget og hvordan.

Har også besluttet mig for at lave en lidt kortere model og forsøge mig med om jeg kan lave åbningen i halsen mere ovre mod den ene skulder, så den bliver lidt skrå. Nu er jeg ihvertfald gået igang og så må jeg se, hvor jeg ender og hvordan resultatet bliver.

Forresten så vil vi lige sige hej og tak til alle jer skønne faste læsere. Er vildt benovet over, at I er over 100 som følger vores blog. Vi håber, at I bliver inspireret lige så meget, som vi inspireres af at følge nogle af alle bloggene i blogland. Vi elsker når I kommer med gode ideer, søde input og konstruktive løsninger og kommentarer til vores projekter/indlæg.

Ønsker alle en god og kreativ dag.

1 kommentar:

  1. Den trøje er også fantastisk flot .
    Den glæder jeg mig til at følge :o)
    hilsen Mona

    SvarSlet