søndag den 21. august 2011

Styr på nogle af projekterne

Nu er der endelig ved at være styr på alle de igangværende projekter og nogle er endda blevet færdige. Da vi suser frem og tilbage imellem hinanden, er det rart at have et sted, hvor vores hækleprojekter kan opbevares/transporteres, så vi har lavet de skønneste hækletasker, hvor der er plads til det hele.

Uden på taskerne har vi lavet lommer, som lige passer til de obligatoriske nøgler, pung og mobiltelefon.

Inden i tasken er der lavet små lommer til saks, hæklenåle, blyanter og så er en stor lomme, hvor der er plads til den fantaske hæklede nålepude, som vi har fundet en DIY på her.

Ideen til disse (i følge os selv) skønne hækletasker, fik vi, da Rikke skulle igang med at lave dukketøj til hendes nieces fødselsdag. Modellen som taskerne er lavet efter er oprindelig beregnet til en dukke-pusletaske, som vi så har tilladt os at lave nogle mindre ændringer ved. Mønstret til tasken har vi fundet her.

Nu hvor vi har en fin taske til vores hækleprojekter er der ingen undskyldninger for ikke at tage dem med, når vi samles, så vi håber snart at blive færdig med noget af det, så vi kan vise dem frem her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar