onsdag den 31. august 2011

Endelig færdig

Nogle projekter har det med at føles som evighedsprojekter... dette er et af dem. Jeg har i hvad der føles som en evighed været igang med at hækle denne super søde kjole til min datter. Den har lagt i bunken med alle de andre projekter, men jeg har ligesom ikke rigtig kunnet finde gnisten og få arbejdet på den. Da vi skulle afsted på ferie i sidste uge tænkte jeg at den var tilpas simpel at have med i tasken... jeg skulle jo bare lave stangmasker til jeg løb tør for gang... det gjorde et stort indhug i det og nu er jeg så endelig blevet færdig og er selv ret godt tilfreds med resultatet.

Kjolen er hæklet efter Sidsel Sangilds mønster i bogen Blødt til baby. Af en eller anden grund kunne jeg simpelthen ikke få den passe med den rigtige størrelse, når jeg hæklede 100 % efter hendes mønster, så jeg har måttet udvide den lidt i halsen, kan derfor konstatere at mit garnindkøb ikke var helt stort nok, så i stedet for en kjole er det vist mere blevet til en tunika pga af skørtets længde. Jeg har valgt at slutte af med en række muslinger i kontrastfarven i stedet for en række krebsemasker. Synes selv at det er blevet meget sødt.

3 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin! Jeg tror at grunden til at du har haft svært ved at få den til at passe i størrelsen er at jeg hækler løst - meget løst... så måske skal du bare et par hæklenåle op i størrelse en anden gang. Så er du også advaret, hvis du går i gang med andre af mine opskrifter :-)

  Vh Sidsel

  SvarSlet
 2. Det må jeg huske. Der er nemlig helt sikkert flere at dine mønstre jeg er nødt til at få afprøvet :-)

  SvarSlet
 3. Din kjole er blevet super fin - jeg er netop også gået igang med den kjole og har haft nogle problemer med at få det til at passe - men håber jeg har det nu :-)

  Rigtig fin blog du/i har - glæder mig til at følge med :-)

  Blog hilsner
  Karin

  SvarSlet