tirsdag den 25. august 2015

Restestrik #8

Jeg forsøger stadig ihærdigt at komme mit bugnenede garnlager til livs ved at strikke og hækle en masse fine ting af det. Mange af "single" garnnøglerne er oplagte til at lave babystrik af eller lave større projekter med striber.

Jeg fandt to halve nøgler blød bomuld i garnskuffen og fremtryllede en let og sommerlig version af Project Handmades Olivia babyvest.

Den er strikket i to tråde. Bærestykket i lyserød og bullen i et miks af lyserød og gul og til sidst afsluttet med en gul kant.

Bagpå lukkes vesten med en knap.

Er vild med det simple mønster, hvor man virkelig kan lege med sine garnrester. Tænker at den også kunne være fin med en ensfarvede bærestykke og stribbet bul eller omvendt. 

Denne er blevet en str. 6-9 mdr. Pt. ligger den i gavekassen og venter på en modtager, men hvis du er interesseret, så sælger jeg den for 120 kr incl. forsendelse, blot send mig en mail på norkletoserne@gmail.com

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og fedt at du får tømt lidt ud på lageret :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så skønt at få brugt sine rester... så kan man jo med god samvittighed købe nyt garn :-D

   Slet
 2. Den er vel nok fin. Jeg elsker farvevalget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Er selv blevet super tilfreds også selvom farvevalget ikke ville have været et jeg havde valgt, hvis jeg skulle have købt nyt garn til projektet. Fordelen ved at bruge fra lageret er at man bliver skubbet ud af sin comfort zone.

   Slet
 3. Hvor er den altså sød!
  Jeg synes, at farvevalget er befriende anderledes til små størrelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Når der kun bruges rester fra lageret, så er er man nødt til at være kreativ og bevæge sig væk fra sine vante farvesammensætninger. Ofte ender det heldigvis med et godt resultat.

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet