onsdag den 17. september 2014

Leo lækker

Kender I det med, at man bare lige skal ind og hente fx et snitmønster i Stof og stil og selvom man prøver at tage skyklapper på og går direkte hen til hylden med mønstre, finder det rette mønster og størrelse, vender sig om og går hen imod kassen for at betale og så sker der noget... ens øjne flakker rundt og man bliver draget af et eller andet og vupti... inden man har set sig om, så er der sørme hoppet et par meter stof og andre skønne sager ned i ens kurv, selvom man ikke skulle have andet end et snitmønster.

Det skete for mig sidste gang jeg bare lige skulle hente et mønster. Ned i min kurv hoppede det skønneste jersey med biler og skyline og en lækker leo isoli i min kurv.

Jeg nåede knap nok hjem inden jeg skulle afrpøve mit nye mønster på en kjole med raglan ærmer. Planen var at jeg ville have haft lange ærmer, men da jeg ikke havde købt nok leo stof, så blev den første kjole syet med korte ærmer. Men så passer den jo også fint til sensommeren, hvor det stadig kan være for varmt med lange ærmer og til vinter kan jeg jo bare tage en trøje under.

Jeg har tilført en mint/isblå pipping ved raglan sømmen, både foran og bagpå.

Kjolen har en fin længe og sidder godt. En skøn hverdagskjole.

Den næste skal have lange ærmer og så tror jeg at jeg vil lege lidt med halsudskæringen og måske lave lidt rynk ved raglanen.

4 kommentarer:

 1. Den er super smart til dig. Er også vild med din hårfarve....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak... er blevet super glad for kjolen. Hårfarven er ny og et resultat af at frisøren fik frie hænder til både klipning og farve. Det er altid skønt med lidt fornyelse.
   Mvh Rikke

   Slet
 2. Er vild med den... Og synes du klarede turen i stof og stil flot, hvis det trods alt var det eneste du kom hjem med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er sjældent at jeg mobiliserer så meget selvkontrol i stof og stil. Det var nok en god hjælp til selvkontrollen at manden sad ude i bilen og ventede ;)
   Mvh Rikke

   Slet