fredag den 31. januar 2014

Sum sum

Man kan sige hvad man vil om facebook, men det er nu meget sjovt at kunne være opdateret (for os nysgerrige mennesker) på, hvad der sker i gamle venners liv. Facebook blev katalysatoren for at hæklenålen og bunken af restegarn blev grebet og alle andre projekter lagt til side. En af mine tidligere kollegaer, som jeg tidligere brugte meget tid sammen med privat, fik nemlig hendes største drømt opfyldt i sidste uge. Hun blev nemlig langt om længe mor.

Jeg har i mange år fulgt hendes kamp for at blive mor (dog kun via facebook, da vi nu bor i hver sin ende af landet og meget sjældent ses). Kampen har været lang og besværlig (ikke mindst grundet, at hun er gift med en anden kvinde), så da jeg så, at frugten af hendes kamp endelig lykkedes, skyndte jeg mig at hækle denne Sum sum rangle (fra Lutter Løkker). Med hver en maske er mine tanker, håb og glæde hæklet ind i den lille rangle, som blev modtaget med stor glæde hos den lille nye familie.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mange tak. Jeg er selv helt vild med den og tænker allerede i nye farvekombinationer. Mangler dog nogle babyer som modtager.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Den er helt vild sød, kan godt forstå de blev glade for den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak... og at de blev glade for den er endnu en af glæderne ved selv at lave gaver.
   MVH Rikke

   Slet