søndag den 17. november 2013

Julemus

Jeg har været igang med at testhækle endnu et af Heidis skønne hæklekits... eller rettere sagt, så er denne en test af to kits. Et sødt lille julemuse par, som du kan finde her i hendes lille webbutik

Musene har et enkelt óg sødt udtryk, som jeg godt kan lide og som altid har Heidi sans for detaljerne, som er med til at skabe det samlede udtryk.

Pigen har de fineste stribede strømper på til sin flotte blå kjole med sus i skørtet og en fin blondekant. For at holde varmen i den kolde vinter, har hun fået et fint sjal med blondekant over skuldrene.

Drengen har fået knickers med mancheter på til sin grønne trøje. For at holde varmen har han et sødt stribet halstørklæde. Rundt om skuldrene har han en lille taske, hvor han gemmer sin lille muse"bamse".

Drenge musens lille muse"bamse" er simpelthen den kæreste lille mus.

Både Pelle og Ronja har kastet sin kærlighed på de søde julemus og hygger sig med dem i sofaen eller har dem med i deres lege. Ronja har helt særligt kastet sin kærlighed på den lille muse"bamse" som bliver krammet og puttet lige så forsigtigt i tasken.

Musene er ca. 35 cm lange og forholdsvist hurtig hæklet. Opskriften er let forståelig og der fine billedvejledninger undervejs. Hvis tiden bliver til det, så skal jeg helt sikkert lave endnu et sæt julemus, da bl.a. Pelle drømmer om dem i anden farvekombination.

8 kommentarer:

 1. De er godt nok søde, de mus. Især den helt lille lomme-mus - sikke et pillearbejde! :-)
  Synes det er dejligt, at der er lidt farver på. Nogle gange kan det godt blive lidt for rødt og gråt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt forelsket i den lille mini mus og har overvejet at lave en lille hær af mini mus, som evt. kan hænges på juletræet :-)
   Personligt er jeg vild med farver, bare ikke i mit julepynt som primært holdes i hvid, sølv og lyseblå, men disse er vildt søde og passer helt perfekt til børnenes værelse og til at hygge med i sofaen.
   MVH Rikke

   Slet
 2. Hvor er de bare søde! Sikke nogle detaljer!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er så skønne og Heidi har en fantastisk evne til på en simpel måde at gøre tingene levende og detaljeret at kigge på.
   MVH Rikke

   Slet
 3. Sikke et par søde mus....meget fine detaljer :)

  SvarSlet
 4. Jeg har længe villet kommentere, men har glemt det. De er yber skønne, glæder mig sådan til at få lavet mine færdige.

  SvarSlet
  Svar
  1. De er helt vildt fantastiske. Jeg er så glade for dem og så er det rart, at der er noget julepynt som både falder i min smag og som jeg ikke skal være nervøs for at børnene piller/leger med.
   MVH Rikke

   Slet