Beslutningen er taget; Nu skal jeg af med de 3 kilos babydødvægt, som jeg endnu ikke har smidt efter graviditeten med Ronja.
Jeg har længe gået og samlet viljestyrke til at gøre noget ved de der klassiske ekstra kilo, som mange kvinder nok føler, at de kæmper med. Jeg ønsker dog ikke bare at smide de ekstra kilo, men gøre noget mere vedvarende for mig selv og mit helbred (som når man ser bort fra nogle lettere ødelagte knæ, heldigvis er godt).
Jeg har i en periode fulgt Jane, både på hendes blog og instagram samt snakket lidt frem og tilbage med Anne. Da vi var på besøg hos dem i Sønderborg i ferien havde hun købt Janes bog og efter at have kigget lidt i den, så var jeg ikke sen til at bestille mit eget eksemplar og gå igang. Så nu er jeg også hoppet på LCHF-bølgen.
Indtil videre har jeg kun oplevet det som rigtig lækkert mad, der er nem at lave og med forholdsvis få ingredienser, hvor jeg er blevet godt og grundigt mæt og ikke har følt behov for mad mere end 2-3 gange om dagen. Ovenstående collage er blot et lille udpluk af de ting, jeg har afprøvet;
Morgenmad;
Proteinrige brunchpandekager med jordbær mousse
Omelet med tomater og basilikum
Frokost, snacks og dessert;
Raw cake brownie
Wannebe rugbrød
Strawberry cheesecake is
Oopsies naturel med sund nutella
Aftensmad;
Boller i karry med gulerødder og blomkålsris (de er vildt lækre)
Kylling i cremet tomatsauce med blomkålsris
Min største udfordring bliver mit frokost måltid, da jeg altid har været rigtig dårlig til at få en madpakke med og især de seneste år, hvor jeg har mulighed for at købe et eftermiddagsmåltid til 5 kr på arbejdet, men det vil jeg forsøge at lave om på.